Home | Business to Business

NOVUS Tegnestue udfører alle former for tegnestue arbejder som underleverandør for andre virksomheder. Ligeledes udføres tilsyn og byggeledelse på større og mindre opgaver som underleverandør.

Vi arbejder for virksomheder, der udfører arkitektarbejde, ingeniørfirmaer samt forskellige håndværksmestre, som køber vores kompetencer og erfaring til fast pris eller på timebasis. Opgaverne løses i tæt samarbejde og med åben dialog, således at begge parter er indforstået med den andens forventninger til resultat, tidsforbrug og honorar.

Vi vil normalt være i stand til at påtage os opgaven fra dag til dag. Arbejdet udføres fra tegnestuen hvor den tætte dialog opretholdes gennem møder og videokommunikation. Såfremt kunden ønsker at vi skal indgå i et rådgivningsteam kan opgaven i stedet løses i kundens virksomhed. Her kræves blot en arbejdsplads med opkobling til internet.

I forbindelse med større byggeledelsesopgaver, som kræver stor opmærksomhed på pladsen, løses opgaven fra mobilt kontor på pladsen. Kontorpavillon med arbejdsplads stilles normalt til rådighed af bygherre eller entreprenør.